JCI KennisQuiz

Vrijdag 23 november - Kasteel Maurick in Vught

Wat is de KennisQuiz

Het is al jaren een begrip in Den Bosch en omstreken! De KennisQuiz van JCI Quadrivium. De kans om te laten zien dat je meer weet dan je vrienden, collega’s of gewoon wildvreemden. En dat alles met als doel om zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel, Stichting Laat Ze Maar lachen!

 

Wat kun je verwachten?

  • Een topavond in het prachtige kasteel Maurick in Vught!
  • De kans om te laten zien dat je het meeste weet van iedereen!
  • Een loterij met mooie prijzen en een veiling met fantastische items!
  • Een feestavond na afloop van de quiz, om je winst te vieren of je verlies te verwerken!
  • En natuurlijk de wetenschap dat het allemaal voor een heel goed doel is!

Stichting Laat Ze Maar Lachen

Dit jaar gaat de opbrengst van de KennisQuiz (kaartjes- en drankverkoop, loterij en veiling) naar de stichting Laat Ze Maar Lachen! Zij zetten zich in om kinderen die vanwege hun thuissituatie (bijvoorbeeld armoede of andere problemen) geen mogelijkheden om leuke uitstapjes te maken. Deze kinderen hebben een superheld nodig! JCI Quadrivium steunt dat doel van harte en zet zich er samen met alle deelnemers aan de KennisQuiz voor in om  Laat Ze Maar Lachen! met een mooi bedrag te kunnen steunen en heel veel blije gezichtjes tevoorschijn te toveren!


Meld je aan!

Schrijf je in als team van maximaal 7 personen, voor een bedrag van € 115 per team. Inschrijving als individu kan uiteraard ook. De inschrijfkosten bedragen dan € 17,50,- per persoon.

 

Aanmelden

Meld je aan door onderstaand ticket te kopen, of stuur een e-mail naar event@jciquadrivium.nl.

Vervolgens krijg je nadere informatie over de inschrijving.


Tafel (max. 7 personen)

€ 115,00

Individuele inschrijving

€ 17,50

Vragen?

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


JCI Quadrivium

Bezoekadres

Café-Restaurant Bar Le Duc

Korenbrugstraat 5

5211 EG 's-Hertogenbosch

Postadres

Zusters van Orthenpoort 23

5211 ND Den Bosch

 

KvK 55676774

JCI Nederland

Met ongeveer 2500 leden verdeeld over bijna 100 Kamers in Nederland richten wij ons op sociale relaties die samen tot ontwikkeling komen ten behoeve van jezelf, het bedrijfsleven en de maatschappij. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zowel lokaal, nationaal als internationaal!

JCI World

JCI is a nonprofit organization of young active citizens age 18 to 40 who are engaged and committed to creating impact in their communities.

 

As JCI members, we take initiative to solve local challenges. Not just focused on charity or service, we focus on sustainable impact locally and globally. It only takes one active citizen to change the world. Be that active citizen today.